✨💚 A Gyógyítás Arkangyala: Raphael 💚✨

angyali tanítások May 18, 2024

Ha nehéz helyzetben vagytok, betegséggel, álmatlansággal küzdötök, hívjátok bátran segítségül Raphael arkangyalt, aki a gyógyítás és a gyógyulás angyala.

Raphael nevének jelentése "Isten gyógyít". Ő azok közé az erőteljes lények közé tartozik, akik a legmagasabb jóért dolgoznak, segítve az emberiséget a testi, lelki és szellemi gyógyulásban. Hívjátok bátran Raphael arkangyalt, és engedjétek, hogy gyógyító energiája átjárjon titeket. Emlékezzetek, az univerzum szeretete végtelen, és sosem vagyunk egyedül a gyógyulás útján.

Ki Raphael Arkangyal?

Raphael arkangyal az egyik legismertebb és legkedveltebb arkangyal, aki a zöld fény sugárzó lényeként ismert, szimbolizálva a gyógyulás, megújulás és növekedés erejét. Ő azokhoz fordul, akik gyógyításra, vigaszra és útmutatásra szorulnak betegség vagy nehézség idején. Raphael nem csak az emberek, hanem az állatok gyógyítója is, segítve őket abban, hogy visszanyerjék egészségüket és harmóniájukat.

Miben tud nekünk segíteni?

Raphael arkangyal segíthet:

  • Fizikai betegségek gyógyításában
  • Lelki sebek gyógyításában és lelki békénk megtalálásában
  • Útmutatást ad az egészségesebb életmód felé
  • Támogatást nyújt a gyógyító szakmákban dolgozóknak
  • Útmutatást és védelmet ad utazás során

Hogyan kérjünk Raphael Arkangyaltól?

  1. Lépj kapcsolatba a Zöld Sugárral: Képzeld el, hogy egy gyengéd zöld fény vesz körül, amely Raphael arkangyal gyógyító energiáját hordozza. Ez a fény átjárja tested, elméd és lelked, gyógyítva és megújítva téged.
  2. Szólítsd meg Őt szeretettel: Fordulj Raphael arkangyalhoz nyitott szívvel és őszinte szándékkal. Mondd el neki, mi az, amiben segítséget kérnél, legyen az fizikai gyógyulás, lelki békesség vagy útmutatás egy adott helyzetben.
  3. Mondj ima formájú kérést: "Drága Raphael Arkangyal, kérlek, légy mellettem és segíts gyógyulásom folyamatában. Áraszd rám gyógyító fényed, hogy testem, lelkem és elmém megújulhasson. Köszönöm a védelmed és a gyógyító szereteted, amely mindig velem van. Ámen."

Üzenet:

Ne felejtsétek el, hogy Raphael arkangyal mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk, amikor csak szükségünk van rá. Minden kérésünket szeretettel és nyitott szívvel fogadja, és mindig a legmagasabb jóért dolgozik.

 

Kövesd figyelemmel az írásainkat, hogy minél mélyebb betekintést nyerhess az Angyalok csodálatos világába! 

TE SEM MINDIG TUDSZ ELIGAZODNI A RENGETEG ANGYALI ÜZENET KÖZÖTT?

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MINDENNAP HÚZNÉK SZÁMODRA EGY KIFEJEZETTEN NEKED SZÓLÓ ANGYALKÁRTYÁT?

Szeretettel ajánlom a tudatosság növelésére a napi Angyalkártyáinkat, ezzel megújítva erőidet!

Útjára indítottam egy csodálatos lehetőséget, amelyre ha most feliratkozol, akkor minden reggel húzok neked egy személyre szóló Angyal vagy Tarot kártyát és minden reggel 7 órakor e-mailben elküldöm, hogy mit üzennek aznapra Neked az Angyalok.

Kérem az Angyalokat a lap kihúzása előtt, hogy aznapra vonatkozzon számodra az üzenet, hogy mire figyelj, mit érdemes megcsinálnod és milyen energiák, Angyalok dolgoznak azon a napon az Életed jobbá tételén!

Természetesen ez egy díjmentes lehetőség, semmire nem kötelez és bármikor lemondhatod.

FONTOS: Ha már feliratkoztál és kapod is a napi Angyalkártyákat, akkor kérlek ne iratkozz fel mégegyszer!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.