Angyal oltár készítése

angyali tanítások Apr 23, 2024

Az elmúlt napokban többen is írtatok, hogy szeretnétek Angyaloltárt készíteni, de szükség lenne még plusz információkra, hogyan is épüljön fel egy Angyaloltár. Ebben szeretnék most segítséget nyújtani.

Az angyalok nagyon fontos szerepet játszanak a spirituális világunkban, és az angyaloltár készítése lehetővé teszi, hogy fókuszáljunk az angyali jelenlétre és a velük való kapcsolatra.

Az oltár készítése nagyon személyes és intuitív folyamat, de adok még nektek néhány iránymutatást az otthoni angyaloltár elkészítéséhez.

 ❤️ Válassz egy csendes, személyes, könnyen hozzáférhető helyet és azon belül egy asztalt, vagy egy polcot, amely különlegesnek tűnik számodra. Ezt a helyet szenteld kizárólag az angyaloknak. A szentély mérete és kialakítása teljes mértékben tőled függ.

 ❤️ Terítsd le egy gyönyörű, az angyalok színével és energiájával harmonizáló terítővel, de természetesen ez nem kötelező. Az angyalokhoz kapcsolódó színek általában fehér, ezüst, arany, lila vagy rózsaszín. A szentélyed középpontjába helyezz egy angyal szobrot, festményt, vagy bármilyen más angyalos dísztárgyat.

❤️ Helyezz el az angyal képe, szobra mellé friss virágokat, ásványokat, vagy egyéb természetes elemeket, amelyek számodra a tisztaság és az ártatlanság jelképei. Az ásványok közül különösen alkalmas az Ametiszt, a Hegyikristály, Rózsakvarc, de egy Opál kristály különleges energiateret hoz létre az oltárodon, támogatva az Angyalokhoz való kapcsolódást.

 ❤️ Tegyél az angyaloltárod két oldalára az angyalokhoz kapcsolódó személyes dolgokat, mint például egy angyalkártya, egy könyv az angyalokról, vagy bármilyen más tárgy, amely inspiráló számodra. Az oltáron lévő tárgyak olyanok legyenek, amelyek összhangban állnak az angyalok szeretetével és bölcsességével. A cél az, hogy létrehozz egy szent teret, amely lehetővé teszi, hogy az angyalokhoz kapcsolódj.

❤️ Az oltár központjába helyezz el egy nagyobb szálas fehér gyertyát, amely az angyalok jelenlétének a fényét és a melegségét jelképezi. Az oltár többi részén is elhelyezhetsz gyertyákat (ezek már lehetnek teamécsesek), amelyeket a kívánságaidat és az angyalokkal való kapcsolódásodat jelképezik.

 ❤️ Ha van egy személyes kérésed, amit az angyalokhoz szeretnél eljuttatni, akkor írd le egy darab papírra, majd helyezd el az oltáron. Ez lehet egy ima, de lehet egy személyes levél is az Angyalokhoz. Ilyenkor kezd így a levelet: Drága Angyalok, vagy Drága Őrangyalom, Drága Rafael Arkangyal, stb.

 ❤️ Meditálj és imádkozz minél többet az oltárodnál, lehetőleg minden nap. Az imádság és a meditáció lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj az angyali energiákhoz és ez segít az oltár feltöltésében. Ülj az oltár előtt, lassítsd le a légzésed, és hagyd, hogy az angyali energiák belépjenek az életedbe. Használj az angyalokhoz szóló imákat vagy mantrákat.

   Az angyalok nem avatkoznak bele a szabad akaratunkba, de amikor meghívjuk őket az életünkbe, örömmel jönnek. Hívd az angyalokat, hogy jöjjenek el az oltárterületre, és segítsenek Neked angyali energiákkal feltölteni a szentélyed.

   Az angyalok nagyon szívesen veszik a hálával való viszonzást. Mindig köszönd meg az angyali jelenlétet és a támogatásukat az életedben végzett munkájukért, és tegyél ígéretet arra, hogy rendszeresen kapcsolatban maradsz velük, ezért tölts el mindennap egy kis időt az oltárnál hálával, imádsággal, meditációval.

Az angyaloltár elkészítése személyes és intuitív folyamat, így szabadon változtathatod és formálhatod az ötleteket, hogy azok igazán megfeleljenek a saját igényeidnek és stílusodnak.

Bármilyen elemet hozzáadhatsz, amelyről úgy érzed, hogy segíti az angyalokhoz való kapcsolódást. A lényeg, hogy az angyaloltár készítése során szánj időt az angyalokhoz való kapcsolódásra és figyelj az intuíciódra, megérzéseidre.

Nagy örömmel veszem, ha küldesz nekem képet az elkészült Angyaloltárodról az info@teremtsjovot.hu e-mail címre.

Nagyon sok örömöt és csodás megtapasztalást kívánok neked az Angyaloltárod elkészítéséhez.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.