Raguel Arkangyal: Figyelj az égi jelekre, fontos üzenetet küldenek! 🙏

angyali tanítások Jun 26, 2024

Raguel arkangyal az igazságosság angyala, ma azért érkezett, hogy egy különleges üzenetet osszon meg veled!

"Szeretném, ha jobban figyelnél a testi érzeteidre és érzelmeidre, mert ezek az égi üzenetek fontos útmutatásokat hordoznak számodra.

Talán észrevetted, hogy bizonyos érzések és érzelmek újra és újra felbukkannak az életedben. Ezek nem véletlenek. Az ismétlődő testi érzetek és érzelmek az univerzum üzenetei, amelyek próbálnak eljuttatni hozzád egy fontos információt. Én itt vagyok, hogy segítsek neked értelmezni ezeket az üzeneteket.

Amikor egy adott helyzetben ugyanazokat a testi reakciókat éled át, például szorongást, gyomorremegést vagy akár kellemes melegséget, ez az égi vezetés jele. Arra kérlek, hogy állj meg egy pillanatra, és figyelj oda ezekre a jelekre. Kérdezd meg magadtól, mit próbálnak ezek az érzések közölni veled. Milyen üzenetet hordozhatnak?

Az érzelmeid is útmutatók. Ha gyakran érzel örömöt vagy békét egy adott tevékenység közben, ez azt jelzi, hogy a lelked összhangban van ezzel az úttal. Ha viszont gyakran érzel szomorúságot vagy frusztrációt, akkor érdemes átgondolni, hogy vajon a helyes úton jársz-e.

Szeretném, ha tudnád, hogy nem kell egyedül megküzdened ezekkel az érzésekkel. Én itt vagyok, hogy segítsek neked. Megtisztítom a környezeted a negatív energiáktól, és olyan emberekhez, helyzetekhez és helyekre vezetlek, amelyek tiszta és szeretetteljes energiát árasztanak.

A következő napokban szánj időt arra, hogy figyelj a tested és a lelked jelzéseire. Ha úgy érzed, hogy támogatásra van szükséged, hívd segítségül az angyalokat. Mi mindig itt vagyunk, hogy vezessünk és támogassunk téged.

Tudd, hogy megérdemled a békét és a harmóniát. Az univerzum mindig a te oldaladon áll, és minden lépésedet szeretetteljes útmutatással kíséri. Bízz abban, hogy a jelek, amelyeket kapsz, a legjobb útra vezetnek téged.

Legyen hited abban, hogy minden tapasztalat, amit átélsz, egy nagyobb terv része. Engedd meg magadnak, hogy hallgass a szívedre és a testedre, mert ezek az égi útmutatások segítenek megtalálni az utat a szeretethez és a boldogsághoz.

Én mindig itt vagyok, hogy segítsek neked megtalálni a belső harmóniát és békét."

Áldás minden érző lényre! 🙏

Kövesd figyelemmel az írásainkat, hogy minél mélyebb betekintést nyerhess az Angyalok csodálatos világába! 

TE SEM MINDIG TUDSZ ELIGAZODNI A RENGETEG ANGYALI ÜZENET KÖZÖTT?

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MINDENNAP HÚZNÉK SZÁMODRA EGY KIFEJEZETTEN NEKED SZÓLÓ ANGYALKÁRTYÁT?

Szeretettel ajánlom a tudatosság növelésére a napi Angyalkártyáinkat, ezzel megújítva erőidet!

Útjára indítottam egy csodálatos lehetőséget, amelyre ha most feliratkozol, akkor minden reggel húzok neked egy személyre szóló Angyal vagy Tarot kártyát és minden reggel 7 órakor e-mailben elküldöm, hogy mit üzennek aznapra Neked az Angyalok.

Kérem az Angyalokat a lap kihúzása előtt, hogy aznapra vonatkozzon számodra az üzenet, hogy mire figyelj, mit érdemes megcsinálnod és milyen energiák, Angyalok dolgoznak azon a napon az Életed jobbá tételén!

Természetesen ez egy díjmentes lehetőség, semmire nem kötelez és bármikor lemondhatod.

FONTOS: Ha már feliratkoztál és kapod is a napi Angyalkártyákat, akkor kérlek ne iratkozz fel mégegyszer!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.