Hadraniel angyal üzenete: Az Isteni Szeretet veled van! ❤️

angyali tanítások Jun 21, 2024

Hadraniel a szeretet angyalától hoztam Nektek üzenetet. Ő az, aki segít legyőzni a félelmeket és az aggódást, hogy szívünk teljesen nyitott legyen a szeretet befogadására. Fogadjátok szeretettel és nyitott szívvel ezt az üzenetet!

Szeretetem és fényem most hozzád érkezik, hogy segítsen legyőzni félelmeidet és aggódásaidat. Érezd jelenlétemet, amint finoman átölel és megnyugtat. Az isteni szeretet mindig itt van, csak nyisd meg a szíved, és fogadd be.

Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor a félelem és az aggódás elhomályosítja a látásunkat. De emlékezz, hogy ezek az érzések nem tartanak örökké. Az isteni szeretet, amely benned és körülötted áramlik, erősebb minden félelemnél.

Amikor úgy érzed, hogy az aggodalmak összecsapnak a fejed felett, hunyd le a szemed, és lélegezz mélyen. Képzeld el, hogy a szeretet és a fény hullámai átjárják a tested és a lelked. Érezd, ahogy a melegség és a biztonság betölti a szívedet.

Bízz abban, hogy megérdemled a szeretetet. Minden egyes pillanatban méltó vagy arra, hogy szeretve legyél, és hogy szeress. Engedd el azokat a gondolatokat, amelyek azt mondják, hogy nem vagy elég jó, vagy nem vagy méltó. Ezek csupán árnyak, amelyek eltűnnek a szeretet fényében.

Emlékezz arra, hogy soha nem vagy egyedül. Mindig itt vagyok, hogy támogassalak és vezesselek. Amikor úgy érzed, hogy a szeretet hiányzik az életedből, hívd segítségül az isteni szeretetet, amely végtelen és mindent átható. Nyisd meg a szíved, és engedd be ezt a csodálatos erőt.

Tudd, hogy a szeretet a legnagyobb gyógyító erő. Gyógyítja a sebeket, békét hoz a nyugtalan szíveknek, és erőt ad a legnehezebb időszakokban is. Engedd, hogy a szeretet vezessen minden cselekedetedben és gondolatodban.

Most és mindörökké, szeretettel és fényemmel melletted vagyok. Érezd a jelenlétemet, és tudd, hogy mélyen szeretve vagy. Bízz a szeretetben, mert az isteni szeretet mindig veled van. ❤️

Áldás minden érző lényre! ❤️

Kövesd figyelemmel az írásainkat, hogy minél mélyebb betekintést nyerhess az Angyalok csodálatos világába! 

TE SEM MINDIG TUDSZ ELIGAZODNI A RENGETEG ANGYALI ÜZENET KÖZÖTT?

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MINDENNAP HÚZNÉK SZÁMODRA EGY KIFEJEZETTEN NEKED SZÓLÓ ANGYALKÁRTYÁT?

Szeretettel ajánlom a tudatosság növelésére a napi Angyalkártyáinkat, ezzel megújítva erőidet!

Útjára indítottam egy csodálatos lehetőséget, amelyre ha most feliratkozol, akkor minden reggel húzok neked egy személyre szóló Angyal vagy Tarot kártyát és minden reggel 7 órakor e-mailben elküldöm, hogy mit üzennek aznapra Neked az Angyalok.

Kérem az Angyalokat a lap kihúzása előtt, hogy aznapra vonatkozzon számodra az üzenet, hogy mire figyelj, mit érdemes megcsinálnod és milyen energiák, Angyalok dolgoznak azon a napon az Életed jobbá tételén!

Természetesen ez egy díjmentes lehetőség, semmire nem kötelez és bármikor lemondhatod.

FONTOS: Ha már feliratkoztál és kapod is a napi Angyalkártyákat, akkor kérlek ne iratkozz fel mégegyszer!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.