Így kérj az angyaloktól gazdagságot és bőséget! ❤️

angyali tanítások May 27, 2024

Életünk során gyakran érezzük úgy, hogy többet szeretnénk: legyen az pénzügyi biztonság, a boldogság érzése vagy egyszerűen csak a bőség, ami minden formában megjelenhet. Most megosztom Veletek, hogyan nyithatjuk meg szívünket és lelkünket az angyalok felé, hogy ima formájában kérjünk tőlük bőséget, gazdagságot és egy hosszú, boldog életet. Az ima nem csupán kérés; ez egy szent kommunikáció, egy szeretetteljes kapcsolódás a világegyetem angyalaival, akik mindig készen állnak arra, hogy támogassanak és vezessenek minket.

  1. Nyisd meg a Szíved: Kezdd azzal, hogy nyitott szívvel fordulsz az angyalok felé. Engedd, hogy szíved tele legyen szeretettel és hálával. Emlékezz arra, hogy az angyalok a szeretet és a fény lényei.
  2. Határozott kérés: Legyen az imád határozott és tiszta. Fogalmazd meg pontosan, milyen bőséget, gazdagságot és életminőséget kérsz az életedbe. Az univerzum válaszol a határozottságra és a tisztaságra.
  3. Légy hálás: Mutasd meg háládat mindenért, ami már jelen van az életedben. A hálás szív vonzza a bőséget. Még az ima megfogalmazása előtt köszönd meg az angyaloknak az eddigi áldásokat és a jövőbeli segítségüket.
  4. Bízz az Angyalokban: Bízz abban, hogy az angyalok hallják imádat és dolgoznak azon, hogy a legjobbat hozzák el számodra. Az univerzum időzítése tökéletes, még ha néha nem is értjük.
  5. Engedd el: Miután megfogalmaztad az imádat, engedd el azt az univerzumra. Ne ragaszkodj túlságosan az eredményhez; bízz abban, hogy ami a legjobb számodra, az megtörténik.

Ima az Angyalokhoz: 

"Szeretett Angyalaim, nyitott szívvel és lélekkel fordulok hozzátok, kérve támogatásotokat és útmutatásotokat. Kérem, árasszátok rám és szeretteimre a bőség, a gazdagság és a boldog, hosszú élet áldásait. Hálás vagyok mindenért, ami már megvan, és amit még kapni fogok. Bízom bennetek és az univerzumban, tudva, hogy amit kérek, az a legmagasabb jóra szolgál. Köszönöm szereteteteket és fényeteket. Ámen."

Emlékezzetek, az ima ereje a hitben és a szeretetben rejlik. Legyen szívetek nyitott és engedjétek, hogy az angyalok fénye és szeretete vezessen titeket minden nap.

Áldás minden érző lényre! ❤️

Kövesd figyelemmel az írásainkat, hogy minél mélyebb betekintést nyerhess az Angyalok csodálatos világába! 

TE SEM MINDIG TUDSZ ELIGAZODNI A RENGETEG ANGYALI ÜZENET KÖZÖTT?

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MINDENNAP HÚZNÉK SZÁMODRA EGY KIFEJEZETTEN NEKED SZÓLÓ ANGYALKÁRTYÁT?

Szeretettel ajánlom a tudatosság növelésére a napi Angyalkártyáinkat, ezzel megújítva erőidet!

Útjára indítottam egy csodálatos lehetőséget, amelyre ha most feliratkozol, akkor minden reggel húzok neked egy személyre szóló Angyal vagy Tarot kártyát és minden reggel 7 órakor e-mailben elküldöm, hogy mit üzennek aznapra Neked az Angyalok.

Kérem az Angyalokat a lap kihúzása előtt, hogy aznapra vonatkozzon számodra az üzenet, hogy mire figyelj, mit érdemes megcsinálnod és milyen energiák, Angyalok dolgoznak azon a napon az Életed jobbá tételén!

Természetesen ez egy díjmentes lehetőség, semmire nem kötelez és bármikor lemondhatod.

FONTOS: Ha már feliratkoztál és kapod is a napi Angyalkártyákat, akkor kérlek ne iratkozz fel mégegyszer!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.