Jeremiel arkangyal: az Isteni álmok és látomások angyala ❤️

angyali tanítások May 30, 2024

Jeremiel segít nekünk, amikor az életünket szeretnénk áttekinteni, hogy megláthassuk, mit és hogyan kellene jobban csinálnunk, összhangban az isteni tervünkkel. Egyik legfontosabb szerepe, hogy támogat bennünket az önvizsgálat és önelemzés során. Az elmélkedés vagy meditáció alkalmával, amikor a belső világunkat kutatjuk, Jeremiel ott van mellettünk, hogy tisztább képet kapjunk életünk céljairól és jelenlegi helyzetünkről. Segít, hogy meglássuk, hol szükségesek a változtatások, és milyen lépéseket kell megtennünk, hogy közelebb kerüljünk az isteni tervünkhöz. 

Sokan tapasztaltuk már, hogy álmok vagy látomások formájában kapunk útmutatást. Jeremiel az, aki ezekben az álmokban és látomásokban segít eligazodni, hogy felismerjük azok valódi üzenetét. Ha nyitottak vagyunk erre a fajta kommunikációra, Jeremiel által betekintést nyerhetünk életünk rejtett aspektusaiba, és jobban megérthetjük a sorsunkat.

Miért fontos az életünk áttekintése?

Azok számára, akik spirituális életet élnek, az életünk időnkénti áttekintése kulcsfontosságú lehet. Ez lehetőséget ad arra, hogy felülvizsgáljuk a céljainkat, felismerjük az esetleges hibáinkat és megtegyük a szükséges korrekciókat. Jeremiel segítségével mélyebben megérthetjük a jelenlegi helyzetünket és azt is, merre tartunk.

Jeremiel arkangyal abban is segít, hogy meglássuk életünk örömteli, boldog és szép oldalait. Támogat abban is, hogy feloldjuk a szeretet útjában álló akadályokat. Ő a lelki növekedés és fejlődés angyala, aki segít megszabadulni a korlátozó szokásainktól.

Arra bátorít, hogy tanuljunk a hibáinkból és jól oldjuk meg a problémáinkat úgy, hogy a magasabb jó érdekében változásokat hajtunk végre magunkon és a környezetünkön. Ezt csak akkor érhetjük el, ha egy magasabb szemszögből nézzük a dolgokat. Ha azon a szinten maradunk, ahol a problémák keletkeztek, nem tudjuk megoldani őket. Ha nem vállalunk felelősséget az életünkért, és másokat hibáztatunk a problémákért, soha nem fogunk tudni változni vagy változtatni. Ezért Remiel arkangyal segít, hogy magasabb nézőpontból lássuk az életünket, és új irányokat mutat nekünk.

Hogyan kérhetjük Jeremiel segítségét?

Ahhoz, hogy Jeremiel támogasson minket, nem kell bonyolult rituálékat végeznünk. Egy egyszerű ima vagy meditáció is elegendő.

Ima Jeremiel arkangyalhoz:

"Kedves Jeremiel arkangyal, az isteni álmok és látomások angyala, kérlek, légy velem ebben a pillanatban. Segíts, hogy átlássam életem jelenlegi helyzetét és a jövőmet. Vezess engem az önvizsgálat és önelemzés útján, hogy felismerjem, hol kell változtatnom és hogyan tudok jobban összhangban lenni az isteni tervemmel. Adj nekem tisztánlátást álmok és látomások formájában, hogy jobban megérthessem az életcéljaimat. Köszönöm, hogy velem vagy és vezetsz engem. Ámen."

Ezzel a kis imával megnyithatjátok a szíveteket Jeremiel angyali útmutatása előtt, és lehetőséget adtok magatoknak arra, hogy közelebb kerüljetek valódi önmagatokhoz és az isteni tervhez.

Áldás minden érző lényre! ❤️

Kövesd figyelemmel az írásainkat, hogy minél mélyebb betekintést nyerhess az Angyalok csodálatos világába! 

TE SEM MINDIG TUDSZ ELIGAZODNI A RENGETEG ANGYALI ÜZENET KÖZÖTT?

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MINDENNAP HÚZNÉK SZÁMODRA EGY KIFEJEZETTEN NEKED SZÓLÓ ANGYALKÁRTYÁT?

Szeretettel ajánlom a tudatosság növelésére a napi Angyalkártyáinkat, ezzel megújítva erőidet!

Útjára indítottam egy csodálatos lehetőséget, amelyre ha most feliratkozol, akkor minden reggel húzok neked egy személyre szóló Angyal vagy Tarot kártyát és minden reggel 7 órakor e-mailben elküldöm, hogy mit üzennek aznapra Neked az Angyalok.

Kérem az Angyalokat a lap kihúzása előtt, hogy aznapra vonatkozzon számodra az üzenet, hogy mire figyelj, mit érdemes megcsinálnod és milyen energiák, Angyalok dolgoznak azon a napon az Életed jobbá tételén!

Természetesen ez egy díjmentes lehetőség, semmire nem kötelez és bármikor lemondhatod.

FONTOS: Ha már feliratkoztál és kapod is a napi Angyalkártyákat, akkor kérlek ne iratkozz fel mégegyszer!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.