Válassz egy kártyát és megtudod, hogy mire kell most odafigyelned! ❤️

útravaló May 09, 2024

A Tarot kártya csomagból most három lapot hoztam el Nektek, nézd meg figyelmesen a lapokat, hallgass az intuíciódra, megérzésedre, majd válassz egy kártyát!

1-es kártya: Szerencsekerék lapja. Emlékezz, az élet forgandó, mint egy kerék. Ha most alul vagy, tudnod kell, minden fordulat új reményt hoz. Fogadd el a változást nyitott szívvel, és készülj fel, hogy a következő fordulónál már te kerülj felülre. Bízz az élet áramlatában! Spirituális szempontból arra emlékeztet,hogy a változás az egyetlen állandó az életünkben. Amikor ez a kártya felbukkan, gyakran jelzi, hogy egy új fejezet kezdődik, amely lehetőséget ad arra, hogy új perspektívából lássuk az életünket és bátran vállaljunk kockázatokat. Az üzenet itt: nyitott szívvel és optimizmussal fogadd a változásokat, mert ezek új lehetőségeket rejthetnek.

2-es kártya: Uralkodónő lapja. Most engedd, hogy az Uralkodónő bőséges energiái átjárjanak. Nyisd meg a szívedet a szeretetnek és az elfogadásnak. Ápold a kapcsolataidat, a kreativitásodat, és ne felejts el gondoskodni magadról is. A termékenység és a növekedés időszaka ez, használd ki minden pillanatát! Spirituális síkon Az Uralkodónő arra emlékeztet, hogy a szeretet és az elfogadás kinyitja a bőség kapuit, és hogy az, amit másoknak adunk, visszatükröződik saját életünkben is. Az Uralkodónő energiái segítenek abban, hogy harmóniát teremtsünk magunk körül és bennünk, lehetővé téve a belső növekedést és a kreatív kifejezést.

3-as kártya: Ördög lapja. Vigyázz, hogy milyen láncok kötnek! Most különösen fontos, hogy felismerd és szembeszállj azokkal a negatív mintákkal és függőségekkel, amelyek visszahúznak. Ne hagyd, hogy a félelem irányítson! Bátorságra van szükséged, hogy megtörj minden korlátot és szabadon élhess! Spirituálisan értelemben az Ördög arra sarkall, hogy ismerjük fel és szabaduljunk meg azoktól a negatív mintáktól, amelyek korlátoznak bennünket, hogy valódi énünket kifejezhessük és szabadságot élvezhessünk. Ez a kártya arra is emlékeztet, hogy ne hagyjuk, hogy a külső körülmények vagy mások véleményei befolyásolják azt, hogyan érezzük magunkat saját bőrünkben vagy hogyan éljük az életünket.

Áldás minden érző lényre! ❤️

Kövesd figyelemmel az írásainkat, hogy minél mélyebb betekintést nyerhess az Angyalok csodálatos világába! 

TE SEM MINDIG TUDSZ ELIGAZODNI A RENGETEG ANGYALI ÜZENET KÖZÖTT?

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA MINDENNAP HÚZNÉK SZÁMODRA EGY KIFEJEZETTEN NEKED SZÓLÓ ANGYALKÁRTYÁT?

Szeretettel ajánlom a tudatosság növelésére a napi Angyalkártyáinkat, ezzel megújítva erőidet!

Útjára indítottam egy csodálatos lehetőséget, amelyre ha most feliratkozol, akkor minden reggel húzok neked egy személyre szóló Angyal vagy Tarot kártyát és minden reggel 7 órakor e-mailben elküldöm, hogy mit üzennek aznapra Neked az Angyalok.

Kérem az Angyalokat a lap kihúzása előtt, hogy aznapra vonatkozzon számodra az üzenet, hogy mire figyelj, mit érdemes megcsinálnod és milyen energiák, Angyalok dolgoznak azon a napon az Életed jobbá tételén!

Természetesen ez egy díjmentes lehetőség, semmire nem kötelez és bármikor lemondhatod.

FONTOS: Ha már feliratkoztál és kapod is a napi Angyalkártyákat, akkor kérlek ne iratkozz fel mégegyszer!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.